Reth Nesh

Historiku i kompanise:

Duke bartur pervojen tone 26 vjeqare ne tregun e Turqise e cila ofrojme stoqe te mjaftueshme per prodhuesit dhe pervojen e partnereve tane nga Kosova, kemi hapur piken e shitjes per regjionin e ballkanit ne Kosove.

Qellimi yne kryesor eshte te ofrojme kualitetin cilesine dhe shpejtesine prodhuesve dhe gjithe klienteve tane te tanishem dhe atyre potencial qe te jemi me prane atyre.