> >

MIR SE ERDHËT NË NIKEL INOX - PRIZREN

motoja yne është që klientit ti përmbushim të gjitha kërkesat në mënyrë të shpëjte dhe të sigurtë dhe se ne nuk do të ndalemi gjersa klienti të jetë i kënaqur


Tuba
Llamarinë
Profila
Paslanmaz Sac


Gradat: 304 - 316 - 309S / 310S - 321 - 430
Trashesia: prej 0.40 mm ne -14mm
Madhesite: 1000 - 1250 - 1500 ve 2000 mm wide coils 1000 x 2000 - 1250 x 2500 - 1500 x 3000 and 2000 x 4000 standard sizes sheets and plates
Siperfaqet: 2B-BA-N1-TN grınded and laminated SB scotch brite

Partneret

Kontakt info

Magjistralja Prizren-Prishtine - Kosovo
+386 49500595
+386 49767266
+386 49767267
e.sakman@nikelinox.com
e.nushi@nikelinox.com
julinda@nikelinox.com

nikelinoxkatalog