Scoch Brite

SEKTORI I PANDRYSHKSHEM I SCOCH BRITE

Karakteristikat e makines:

  •     MODEL i 2012tes
  •     ME 4 FURQA
  •     0,40 deri 3,00 mm Scoch brite dhe e Mbeshtjellur me PVC
  •     Gjeresia e punes 1500 mm
  •     Shpejtesia e tabeles 5-15 M/min.