Sektori i lustrimit

SEKTORI I LUSTRIMIT TE SAQIT ME PASQYRE 8k

Karakteristikat e makines

  •     MODEL i 2012
  •     Me 64 Koka
  •     1,00-4,00 mm vargu i lustrimit
  •     Gjeresia e punes 1500 mm
  •     2B dhe BA , me keto verzione te siperfaqes mund te punoje
  •     Mund te mbeshtjelle PVC dhe te le letra