Politikat e kualitetit

Kompania jone se pari ka nje kuadro profesional ku me perberjen e saj i mbron dhe i perparon vlerat njerezore dhe te shumices, me pervoje 26 vjeqare dhe me fitim te diturise ne japim te dhena, material, dhe teknologji te nevojshme ne menyre me te sakte dhe me te shpejte qe te jemi partner ne zgjidhjen e problemeve nga me te ndryshme te klienteve tane.Ne shume vende te shtetit.

Duke ditur rendesine dhe veshtirsine te qenit kompani e servisimit dhe produkteve te nikelit, ne e kemi vene si qellim te aplikohet dhe te sherbehet qdo klienti.Per zhvillim te vazhdueshem, duke ditur qe burimet njerezore jane asetet kryesore te kompanise tone ne organizojme kurse te vazhdueshme atyre per mjedis,kualitet dhe siguri, ne menyre qe te sjellim nje vend pune te sigurt, te lumtur dhe shendetshem. 

Misioni Yne

  •   Te jemi te dobishem per klientet, punetoret dhe me e rendesishmja per shtetin tone  
  •   Nevoja e epokes na beri te punojme me metoda valide dhe moderne, teknologji, dituri dhe sisteme drejtuese
  •   Klienti te jete i mire orientuar gjithmone, qe te rritet kenaqesia e punes tone
  •   Jo vetem per nje drejtuesi te mire e te sukseshem ne branzhin profesional, por te ngrisim edhe edukimin e institucioneve ne maksimum dhe ta mbajme atje.