Sektori i lustrimit te saqit me pasqyre 8k

SEKTORI I LUSTRIMIT TE SAQIT ME PASQYRE 8K

Kompania jone ne vitet e fundit investimet qe i ka bere ne zgjerimin e makinave ende eshte duke vazhduar. Makina e fundit qe e kemi futur ne kompani eshte modeli 2012 pasqyra 8k e cila hyn ne sektorin e lustrimit te saqeve e cila sektorin e ka forcuar dhe na ka bere lider ne lustrimin e saqeve ne treg.

Karakteristikat e makines:

  •     MODEL i 2012
  •     Me 64 Koka
  •     0,40-8,00 mm vargu i lustrimit
  •     Gjeresia e punes 1500 mm
  •     2B dhe BA , me keto verzione te siperfaqes mund te punoje
  •     Mund te mbeshtjelle PVC dhe te le letra