Home

Nikelinox

motoja yne eshte qe klientit ti permbushim te gjitha kerkesat ne menyre te shpejte dhe te sigurte dhe se ne nuk do te ndalemi gjersa klienti te jete i kenaqur,

CEO

своими руками
seo
VTEM BannersVTEM BannersVTEM Banners

Tuba

Tuba te gjitha llojet e gypave nga inoxi : 201, 304, 316 dhe 430 .

Nikel Paslanmaz Gradat : 304 - 316 - 309S / 310S - 321 - 430
Nikel Paslanmaz Trashesia : prej 0.40 mm ne -14mm
Nikel Paslanmaz Madhesite : 1000 - 1250 - 1500 ve 2000 mm wide coils 1000 x 2000 - 1250 x 2500 - 1500 x 3000 and 2000 x 4000 standard sizes sheets and plates
Nikel Paslanmaz Siperfaqet : 2B-BA-N1-TN grınded and laminated SB scotch brite

 

Llamarinë

Te gjitha llojet e llamarinave me cilesi te larte ne treg !

Profila

Profila te cilesise se larte, me te gjithe llojet e saj !

Ndonje informate

Ketu mund te shenoni ndonje lajm apo ndonje informate te vecant e qe eshte me rendesi, ndonje lajm te fundit reth kompanise apo dicka tjeter qe eshte me rendesi per kompanine dhe klientet tuaj

KontaktiTel: (+386) 49500595
(+386) 49767266
(+386) 49767267
Fax: (+844) 9998888
Email: info@nikelinox.com
Website: www.nikelinox.com

Kycu

seo
своими руками